AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözde kirpik görmek

Kahve falında gözde kirpik görmek

Kahve falında gözde kirpik görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında gözde kirpik gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz ise neredeyse en üst noktasında bulunuyor.

Kahve falında gözden kirpik çıkartmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına alamet eder.

Kahve falında gözde kirpik görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında gözde isik görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında gözde beyazlık görmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözden iğne çıkarmak hedefine çok kolay ulaşacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözden kaybolmak yersiz yere suçlanacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında gözde kızarıklık görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında gözde et görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir