AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözden ameliyat olmak

Kahve falında gözden ameliyat olmak

Kahve falında gözden ameliyat olmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, çok güzel işlere gireceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, bolluğun ve verimin de artacağına, üzgün ve hasta olacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine işarettir.

Kahve falında gözden ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Belli konularda ardınıza bakmadan ilerlemek, belli adımlar atmak ya da girişimlerde bulunmak konusunda çekinceleriniz olabilir.

Kahve falında gözden ameliyat olmak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözde kızarıklık görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına rivayet eder.

Kahve falında gözden birşey çıkarmak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine işaret eder.

Kahve falında gözde sürme görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, büyük tartışmaların yapılacağına inanılır.

Kahve falında gözde çapak temizlemek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine inanılır.

Kahve falında gözde kirpik görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözden kan görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, tüm parasını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında gözde kıl görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir