AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözaltına alınmak

Kahve falında gözaltına alınmak

Kahve falında gözaltına alınmak maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gözaltına alınmak gördüyseniz:

  • Sizi kısıtlayan veya kurallarını empoze eden kişiler olabilir.

Kahve falında polis tarafından gözaltına alınmak kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gözaltına alınmak geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında birinin gözaltına alındığını görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tekrar askere alınmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine delalet eder.

Kahve falında alından vurulmak bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında böbreği alınmak eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, makbul olmayan işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında kucağa alınmak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine işaret eder.

Kahve falında kaçırılmak ve rehin alınmak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir