AnaSayfa / Genel / Kahve falında alından vurulmak

Kahve falında alından vurulmak

Kahve falında alından vurulmak zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alından vurulmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda değişiklik yapabilirsiniz.

Kahve falında alından vurulmak işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında bir işe alınmak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında polis tarafından gözaltına alınmak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında teröristlerce rehin alınmak kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalettir.

Kahve falında açığa alınmak iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işe geri alınmak her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla rehin alınmak stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla rehin alınmak maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir