AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağa alınmak

Kahve falında kucağa alınmak

Kahve falında kucağa alınmak mahsullerin fazlalaşacağına, mal mülk kazanacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, şansının açılacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına alamet eder.

Kahve falında kucağa alınmak gördüyseniz:

  • Her şey yolundaysa, hızla ilerlemeye devam edin.

Kahve falında kucağa alınmak çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işe alınmak çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözaltına alınmak zarar etmeyeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaçırılmak ve rehin alınmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında alında saç çıktığını görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sorunlarını bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında görevinden alınmak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında askerler tarafından esir alınmak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından esir alınmak ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, güven kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir