AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbreği alınmak

Kahve falında böbreği alınmak

Kahve falında böbreği alınmak sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında böbreği alınmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplamak için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında böbreği alınmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında işe geri alınmak ticaretinin de bozulmayacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında omzuna alınmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaçırılmak ve rehin alınmak her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından gözaltına alınmak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alında şişlik görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında bir işe alınmak fırsatların elden kaçırılacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına tabir olunur.

Kahve falında alında sivilce görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir