AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekrar askere alınmak

Kahve falında tekrar askere alınmak

Kahve falında tekrar askere alınmak hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında tekrar askere alınmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun.

Kahve falında tekrar askere alınmak bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalettir.

Kahve falında askerler tarafından esir alınmak onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, güzel günlerin kapıda olacağına işarettir.

Kahve falında yeni işe alınmak yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında omuzlara alınmak onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, daha çok dünya malı edineceğine inanılır.

Kahve falında düşman tarafından esir alınmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, kazancın yetmez olacağına inanılır.

Kahve falında omzuna alınmak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına alamet eder.

Kahve falında böbreği alınmak bankadaki hesaplarının da kabaracağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine yorulur.

Kahve falında açığa alınmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir