AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçırılmak ve rehin alınmak

Kahve falında kaçırılmak ve rehin alınmak

Kahve falında kaçırılmak ve rehin alınmak aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, fesada bulaşacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında kaçırılmak ve rehin alınmak gördüyseniz:

  • Baskılar karşısında ani tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında kaçırılmak ve rehin alınmak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında teröristlerce rehin alınmak içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına inanılır.

Kahve falında silahla rehin alınmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında savaşta rehin alınmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine delalettir.

Kahve falında rehin alınmak yaşam standartlarını yükselteceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında bıçakla rehin alınmak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine yorulur.

Kahve falında teröristler tarafından rehin alınmak yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında rehin kalmak rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir