AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gözaltına alındığını görmek

Kahve falında birinin gözaltına alındığını görmek

Kahve falında birinin gözaltına alındığını görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, çok üst mevkilere geleceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, saygın biri olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin gözaltına alındığını gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler bazı alanlarda şansınızı açabilir, bütçenizi düzenleyebilir veya doğru yatırımlar yapabilirsiniz.

Kahve falında birinin gözaltına alındığını görmek borçların sonlandırılacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulur.

Kahve falında polis tarafından gözaltına alınmak dayanışma ve sevgi içinde olacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında gözaltına alınmak dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında esir alındığını görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında organlarının alındığını görmek fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Kahve falında kolunun alçıya alındığını görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşın alındığını görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Kahve falında rehin alındığını görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir