AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis tarafından gözaltına alınmak

Kahve falında polis tarafından gözaltına alınmak

Kahve falında polis tarafından gözaltına alınmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, şansın yaver gideceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından gözaltına alınmak gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz, bazı anlaşmalar veya belli başlı fikirleriniz konusunda şüpheci olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında polis tarafından gözaltına alınmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, hayattan elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözaltına alınmak zafer elde edileceğine, helal ekmek yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin gözaltına alındığını görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine tabir olunur.

Kahve falında teröristler tarafından rehin alınmak dini duygularının ve inancının güçleneceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında askerler tarafından esir alınmak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında teröristler tarafından esir alınmak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında düşman tarafından esir alınmak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaçırılmak ve rehin alınmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir