AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpik yolmak

Kahve falında kirpik yolmak

Kahve falında kirpik yolmak mutsuz olacağına, onlara sanat öğreteceğine, dertlerden kurtulmaya, sevilen bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işarettir.

Kahve falında kirpik yolmak gördüyseniz:

  • Ay genelinde hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Kahve falında kirpikleri yolmak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kirpiklerini yolmak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirpik yolmak yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpikleri dökülmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kirpik çıkarmak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında gözden kirpik çıkartmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, rahatın yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirpiklerinin koptuğunu görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirpikleri uzun görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir