AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabada sigara içmek

Kahve falında arabada sigara içmek

Kahve falında arabada sigara içmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, huzurlu hissedileceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabada sigara içmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize katkısı olabilecek etkinliklere katılabilirsiniz.

Kahve falında arabada sigara içmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu sigara içmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara ve kahve içmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında sigara içmek istemek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keyifle sigara içmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına alamet eder.

Kahve falında içki sigara içmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında uzun sigara içmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işarettir.

Kahve falında sigara ve içki içmek hakkı olanlara kavuşacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir