AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun sigara içmek

Kahve falında uzun sigara içmek

Kahve falında uzun sigara içmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, fakirleşeceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına inanılır.

Kahve falında uzun sigara içmek gördüyseniz:

  • Yani kimselerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında uzun sigara içmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle sigara içmek arkadaştan görülecek faydaya, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına inanılır.

Kahve falında eşinin sigara içmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle sigara içmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında sigaraya içmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında babasının yanında sigara içmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ince sigara içmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının sigara içmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir