AnaSayfa / Genel / Kahve falında keyifle sigara içmek

Kahve falında keyifle sigara içmek

Kahve falında keyifle sigara içmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, kısmetin açılacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keyifle sigara içmek gördüyseniz:

  • Öfkenize hakim olmalısınız.

Kahve falında keyifle sigara içmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında keyifsiz olmak rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında keyifli olmak düzenin bozulacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının sigara içmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine delalet eder.

Kahve falında babanın yanında sigara içmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acı sigara içmek işlerinde başarılı olacağına, ününün çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşla sigara içmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babayla karşılıklı sigara içmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, gelirinin artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir