AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu sigara içmek

Kahve falında oruçlu sigara içmek

Kahve falında oruçlu sigara içmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında oruçlu sigara içmek gördüyseniz:

  • İlerlemenin söz konusu olduğu durumlarda bir meslektaşınız ya da arkadaşınız paylaştığınız bilgileri size karşı kullanabilir.

Kahve falında oruçken sigara içmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında oruçlu sigara içmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken sigara içmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken sigara içtiğini görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken unutup su içmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken kahve içmek verimli olacak işler yapacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruç iken çay içmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutup su içmek fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir