AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara ve kahve içmek

Kahve falında sigara ve kahve içmek

Kahve falında sigara ve kahve içmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, bol nimete kavuşacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet eder.

Kahve falında sigara ve kahve içmek gördüyseniz:

  • Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Kahve falında sigara ve kahve içmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahve sigara içmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında soğuk kahve içmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına rivayet eder.

Kahve falında kahve köpüğü içmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında patronla kahve içmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine işarettir.

Kahve falında karşılıklı kahve içmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında türk kahvesi yapıp içmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına delalettir.

Kahve falında acı kahve içmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir