AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki sigara içmek

Kahve falında içki sigara içmek

Kahve falında içki sigara içmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, sevinçli haberler alınacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında içki sigara içmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda, sizi, size en yararlı noktaya taşıdıklarına tanıklık edebilirsiniz.

Kahve falında sigara ve içki içmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında içki sigara içmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içki içmek ve pişman olmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken içki içmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz içki içmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalette içki içmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gizlice içki içmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ilk defa içki içmek endişelerin ve korkuların geçeceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir