AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara ve içki içmek

Kahve falında sigara ve içki içmek

Kahve falında sigara ve içki içmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, bol kazanç elde edileceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında sigara ve içki içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizde daha esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında sigara ve içki içmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında içki sigara içmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sek içki içmek tövbelerin kabul olacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalet eder.

Kahve falında gizlice içki içmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, yapılan ahlaksız davranışlara işaret etmektedir.

Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla içki içmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadeh içki içmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı içki içmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir