AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içmek istemek

Kahve falında sigara içmek istemek

Kahve falında sigara içmek istemek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara içmek istemek gördüyseniz:

  • Saçma sapan konulara inanan veya mantıklı bulduğu anlamsız fikirleri konusunda sizi ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında sigara içmek istemek kolaylıklarla karşılaşacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara içmeyi istemek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sigara istemek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işaret eder.

Kahve falında birinden sigara istemek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın karşısında sigara içmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının sigara içmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara izmariti içmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sigara içmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir