AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcenin elini öpmek

Kahve falında görümcenin elini öpmek

Kahve falında görümcenin elini öpmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında görümcenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı değişiklikler yapılması gerektiğini düşünüyorsanız, diğerlerinin değil, kendi eksiklikleriniz üzerine düşünmelisiniz.

Kahve falında görümcenin elini öpmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına yorulur.

Kahve falında görümceyi öpmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalettir.

Kahve falında görümcesini öpmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında görümce öpmek işlerinin bozulacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında görümcenin kızını görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında görümcenin doğurduğunu görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görümceyi ağlarken görmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında görümcenin öldüğünü görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir