AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümceyi öpmek

Kahve falında görümceyi öpmek

Kahve falında görümceyi öpmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine inanılır.

Kahve falında görümceyi öpmek gördüyseniz:

  • Evde yararlı değişiklikler yapmaya odaklanmalısınız.

Kahve falında görümcesini öpmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalettir.

Kahve falında görümceyi öpmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında görümce öpmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, saygınlığa alamet etmektedir.

Kahve falında görümcenin elini öpmek gönül yaralarının iyileşeceği, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görümcenin doğurduğunu görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görümcesiyle kavga etmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, çok sağlıklı olunacağına alamet eder.

Kahve falında kaynana görümce görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, iyi kısmetleri olacağına tabir olunur.

Kahve falında görümcemi görmek gün günden daha da kötüye gideceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir