AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümce öpmek

Kahve falında görümce öpmek

Kahve falında görümce öpmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görümce öpmek gördüyseniz:

  • Yanlız aceleciliğiniz devam ediyor.

Kahve falında görümce öpmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında görümcenin elini öpmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinden de geri kalacağına tabir olunur.

Kahve falında görümceyi öpmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, attığı adımların boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında görümcesini öpmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalet eder.

Kahve falında görümceyle tartışma görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine delalettir.

Kahve falında görümceyle kavga ettiğini görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında görümceyi dövmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında görümcesini gelinlikle görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir