AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcenin doğurduğunu görmek

Kahve falında görümcenin doğurduğunu görmek

Kahve falında görümcenin doğurduğunu görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, rahata kavuşmaya, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, kişinin rahat edeceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında görümcenin doğurduğunu gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz işlere yapacağınız yatırımlar belli kurumlarla ilişkilerinizi arttırabilir.

Kahve falında görümcenin doğurduğunu görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında kaynana ve görümceyle kavga etmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine delalettir.

Kahve falında görümceyle tartışmak aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynana ve görümce görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş görümcesini görmek çekilen zahmetin sona ereceğine, hayallerinin suya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında görümceyi hasta görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında görümceye sarılmak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, küs kimselerin barışacağına işarettir.

Kahve falında görümcesini görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir