AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcenin öldüğünü görmek

Kahve falında görümcenin öldüğünü görmek

Kahve falında görümcenin öldüğünü görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına rivayet eder.

Kahve falında görümcenin öldüğünü gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız dava iyi olabilir.

Kahve falında görümcenin öldüğünü görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görümcenin öldüğünü duymak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş görümceyi görmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görümcesini hamile görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında görümceyi dövmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir özgüven kazanacağına işaret eder.

Kahve falında görümcemi hamile görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında görümceyle tartışmak sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında görümceyle konuşmak bazen umutlarını yitireceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir