AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümceyi ağlarken görmek

Kahve falında görümceyi ağlarken görmek

Kahve falında görümceyi ağlarken görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, yeni siparişler alacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında görümceyi ağlarken gördüyseniz:

  • Başkalarından çok kendi işlerinize zaman ayırarak yukarıdaki başlıkları destekleyebilirsiniz.

Kahve falında görümceyi ağlarken görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Kahve falında görümcesinin evlendiğini görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında görümcenin öldüğünü duymak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına yorulur.

Kahve falında görümceyi öpmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına alamet eder.

Kahve falında görümcelerle kavga etmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görümcesiyle konuşmak ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında görümceden para almak yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında görümceyle tartışma görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir