AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcenin kızını görmek

Kahve falında görümcenin kızını görmek

Kahve falında görümcenin kızını görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, darlanacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında görümcenin kızını gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz dışında hiçbir şeye ihtiyacınız yok.Genellikle kısa süren ani aşk ilişkilerini tercih edeceksiniz.

Kahve falında görümcesinin kızını görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının görümcesini görmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görümce kızını görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görümcenin kızını görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında görümceni hamile görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, yeni başlangıçlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen görümcesini görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müstakbel görümce görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kimse ile tartışmayacağına tabir olunur.

Kahve falında görümcesini görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir