AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcesini öpmek

Kahve falında görümcesini öpmek

Kahve falında görümcesini öpmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında görümcesini öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir çizgide gitmeyen ilişkilere yön verilebilir veya ilişkiler daha ciddi bir platforma taşınabilir.

Kahve falında görümcenin elini öpmek hayırlı işlere imza atacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görümceyi öpmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, kendini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görümcesini öpmek kötü gününden de geri duracağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya yorulur.

Kahve falında görümce öpmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında görümcesinin kocasını görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna tabir olunur.

Kahve falında eski görümce görmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına alamet eder.

Kahve falında kızının görümcesini görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında görümcenin kızını görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir