AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcelerini görmek

Kahve falında görümcelerini görmek

Kahve falında görümcelerini görmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, maddi olarak zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında görümcelerini gördüyseniz:

  • Yanlız katılacağınız davetlerde veya arkadaş grubunuzla gezmeler sırasında beslenme alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında görümceyle konuşmak sevinç gözyaşları dökmeye, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında görümceyle kavga ettiğini görmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında görümce öpmek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında görümceye gitmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine işarettir.

Kahve falında görümcenin doğurduğunu görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine alamet eder.

Kahve falında görümceyle barışmak sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında görümcelerle kavga etmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine tabir olunur.

Kahve falında görümcesini görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir