AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümceye gitmek

Kahve falında görümceye gitmek

Kahve falında görümceye gitmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, maddi zarara uğrayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında görümceye gitmek gördüyseniz:

  • Daha az kafa karıştırıcı olmaya dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında görümceye gitmek çok kötü durumlara düşeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında görümcenin elini öpmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında görümceyle tartışmak atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında görümcenin doğurduğunu görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kayınvalide görümce görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalettir.

Kahve falında görümceyle tartışma görmek fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında görümcesinin evlendiğini görmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine delalettir.

Kahve falında görümceyi hasta görmek huzurlu günler görüleceğine, çok daha fazla adım atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir