AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümceyle barışmak

Kahve falında görümceyle barışmak

Kahve falında görümceyle barışmak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, işlerin düze çıkarılacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görümceyle barışmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı korumanız gerekiyor.

Kahve falında görümceyle barışmak sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında müstakbel görümce görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalettir.

Kahve falında görümce öpmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında görümceyi dövmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında görümceyle tartışma görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine delalet eder.

Kahve falında görümcesini gelinlikle görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına delalet eder.

Kahve falında görümcesini gülerken görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında kızının görümcesini görmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir