AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcelerle kavga etmek

Kahve falında görümcelerle kavga etmek

Kahve falında görümcelerle kavga etmek geçim derdine gireceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında görümcelerle kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınıza elindeki imkanları göstermek için hoş sürprizler yapabilirsiniz.

Kahve falında görümce kavga etmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görümcelerle kavga etmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında görümcesiyle kavga etmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına tabir olunur.

Kahve falında görümceyle kavga ettiğini görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kaynana ve görümceyle kavga etmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, adını aklamayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında müstakbel görümce görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında görümceden hediye almak çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elti ve görümce görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir