AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümcesini görmek

Kahve falında görümcesini görmek

Kahve falında görümcesini görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, parasının ve malının artacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına delalettir.

Kahve falında görümcesini gördüyseniz:

  • Birlikte birşeyler yaparken her zamankinden daha tedbirli davranmak bir çözüm olabilir.

Kahve falında elti ve görümce görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında görümcenin çocuğunu görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında görümceyle tartışmak fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında görümceden para almak kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında görümceyle kavga ettiğini görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine işaret eder.

Kahve falında görümcesiyle konuşmak ferahlığa çıkılacağına, elindeki imkanların artacağına delalettir.

Kahve falında görümcesini öpmek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, evleneceğinize rivayet eder.

Kahve falında görümceyi öpmek birçok işin birlikte yapılacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir