AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümceyle konuşmak

Kahve falında görümceyle konuşmak

Kahve falında görümceyle konuşmak kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, para biriktirebileceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine alamet eder.

Kahve falında görümceyle konuşmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmek için çok hızlı değişiklikler yapmaktan kaçının.

Kahve falında görümcesiyle konuşmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında görümceyle konuşmak zinaya ve yasak olana uzak duracağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine delalettir.

Kahve falında görümceyi hasta görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına inanılır.

Kahve falında görümcesinin evlendiğini görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında görümceden para almak ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında görümceden hediye almak yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına yorulur.

Kahve falında görümceleri görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine delalettir.

Kahve falında görümce ve kaynana görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, konforunun artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir