AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümceyle kavga ettiğini görmek

Kahve falında görümceyle kavga ettiğini görmek

Kahve falında görümceyle kavga ettiğini görmek kariyerinin yükseleceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, büyük başarılara imza atılacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında görümceyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Maddi konular netleşmeye başlıyor.

Kahve falında görümceyle kavga ettiğini görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında görümce kavga etmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında görümcesiyle kavga etmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, büyük ferahlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kaynana ve görümceyle kavga etmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, herkesin yardımına koşacağına rivayet eder.

Kahve falında görümcelerle kavga etmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görümcesini görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işarettir.

Kahve falında görümceleri görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında müstakbel görümce görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir