AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömülü insan görmek

Kahve falında gömülü insan görmek

Kahve falında gömülü insan görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gömülü insan gördüyseniz:

  • İş hayatınızı daha istikrarlı ya da uzun vadede daha güvenilir hale getirebilecek beklenmedik değişiklikler yaşanabilir.

Kahve falında toprağa gömülü insan görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, sürekli ağlamaklı olacağına tabir olunur.

Kahve falında gömülü insan görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gömülü para görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında gömülü yumurta görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, kurtuluşa ereceğine delalettir.

Kahve falında toprağa gömülü yumurta görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında birini gömülürken görmek amaçlarına nail olacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına inanılır.

Kahve falında kendini gömülürken görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında toprağa gömülü olmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir