AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa gömülü yumurta görmek

Kahve falında toprağa gömülü yumurta görmek

Kahve falında toprağa gömülü yumurta görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, işinde zarar edeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, işlerin de yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında toprağa gömülü yumurta gördüyseniz:

  • Daha önce yaptığınız denemelerde zorla da olsa başarı sağlmaış bazı planlar, bundan sonra fayda sağlamayacağı gibi, daha da fazla problem yaşamanız anlamına gelebilir.

Kahve falında toprağa gömülü yumurta görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gömülü yumurta görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa gömülü görmek rızkın genişlemesine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında toprağa gömülü olmak kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine yorulur.

Kahve falında toprağa gömülü insan görmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini toprağa gömülü görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işaret eder.

Kahve falında toprağa gömülü ceviz görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında birini gömülürken görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir