AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini gömülürken görmek

Kahve falında birini gömülürken görmek

Kahve falında birini gömülürken görmek tartışmaların sonlandırılacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini gömülürken gördüyseniz:

  • Uğraşılması gereken çok fazla sayıda gizli konu olabilir.

Kahve falında gömülü bebek görmek huzura erileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine delalettir.

Kahve falında kendini gömülürken görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, kişinin her daim iyi anılacağına delalettir.

Kahve falında gömülü altın bulmak sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gömülü mezarı kazmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine işaret eder.

Kahve falında gömülü yumurta görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa gömülü ceviz görmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, dini inançların güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün gömülürken dirildiğini görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, fırsatların elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa gömülü olmak kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir