AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa gömülü olmak

Kahve falında toprağa gömülü olmak

Kahve falında toprağa gömülü olmak sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, önemli işlere imza atacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına işarettir.

Kahve falında toprağa gömülü olmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle özel planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında toprağa gömülü yumurta görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine tabir olunur.

Kahve falında toprağa gömülü insan görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında birini toprağa gömülü görmek yıkılacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında toprağa gömülü ceviz görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına işaret eder.

Kahve falında toprağa gömülü görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında toprağa gömülü olmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gömülü mezarı kazmak çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına alamet eder.

Kahve falında gömülü para görmek çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir