AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini gömülürken görmek

Kahve falında kendini gömülürken görmek

Kahve falında kendini gömülürken görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, işin düzeltileceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini gömülürken gördüyseniz:

  • Plan, takvim veya düzenlemelerde yapılacak değişiklik ya da uyarlamalar gayretlerinizin karşılığını almanızı ya da romantizmi yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında gömülü yumurta görmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına işaret eder.

Kahve falında toprağa gömülü insan görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sıkıntıdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa gömülü ceviz görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü gömülürken görmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gömülü mezarı açmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gömülü altın bulmak hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa gömülü olmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birini toprağa gömülü görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir