AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömülü para görmek

Kahve falında gömülü para görmek

Kahve falında gömülü para görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında gömülü para gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda gayretlerinizin karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında gömülü para bulmak sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında gömülü para görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birini toprağa gömülü görmek onu dinleyeceğine, işlerinin artacağına işarettir.

Kahve falında gömülü altın bulmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında toprağa gömülü ceviz görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalet eder.

Kahve falında kendini gömülürken görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağa gömülü yumurta görmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında ölünün gömülürken dirildiğini görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir