AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömülü yumurta görmek

Kahve falında gömülü yumurta görmek

Kahve falında gömülü yumurta görmek hayallerine ulaşacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine işarettir.

Kahve falında gömülü yumurta gördüyseniz:

  • Pek yakın bir arkadaşınız olmasa da bir tanıdığınızın lüzumsuz konuşmalarla sizi meşgul etmesi olasıdır.

Kahve falında toprağa gömülü yumurta görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gömülü yumurta görmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet eder.

Kahve falında birini toprağa gömülü görmek zor bir döneme gireceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gömülü bebek görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağa gömülü olmak ona kavuşacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işaret eder.

Kahve falında gömülü para görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine inanılır.

Kahve falında cenaze gömülürken görmek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü gömülürken görmek kızına daima sahip çıkacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir