AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa gömülü insan görmek

Kahve falında toprağa gömülü insan görmek

Kahve falında toprağa gömülü insan görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, başarılı işlere imza atılacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa gömülü insan gördüyseniz:

  • Sizi alışık olmadığınız yerlere götürecek veya alışılmadık tecrübeler yaşatabilecek aktivitelere ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında toprağa gömülü insan görmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini toprağa gömülü görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa gömülü yumurta görmek refaha erileceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine işarettir.

Kahve falında toprağa gömülü ceviz görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa gömülü görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında toprağa gömülü olmak işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gömülü insan görmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına yorulur.

Kahve falında gömülü para bulmak işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir