AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömülü altın görmek

Kahve falında gömülü altın görmek

Kahve falında gömülü altın görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gömülü altın gördüyseniz:

  • Kayıp yaşamamak için kontrollü olmakta fayda var.

Kahve falında gömülü altın bulmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gömülü altın görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında cenaze gömülürken görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına yorulur.

Kahve falında gömülü insan görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini gömülürken görmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gömülü yumurta görmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, işlerinde başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa gömülü insan görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına işaret eder.

Kahve falında gömülü para görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, mutluluktan havalara uçacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir