AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze gömülürken görmek

Kahve falında cenaze gömülürken görmek

Kahve falında cenaze gömülürken görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze gömülürken gördüyseniz:

  • Size ne yapmanız gerektiğini dikte eden kişiler sorun yaratabilir.

Kahve falında cenaze gömülürken görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına alamet eder.

Kahve falında toprağa gömülü insan görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında gömülü mezarı açmak yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına alamet eder.

Kahve falında toprağa gömülü yumurta görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında toprağa gömülü görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gömülü altın görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün gömülürken dirildiğini görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında gömülü bebek görmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir