AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömülü altın bulmak

Kahve falında gömülü altın bulmak

Kahve falında gömülü altın bulmak gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işarettir.

Kahve falında gömülü altın bulmak gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız tartışmaların içine sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında gömülü altın bulmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gömülü para bulmak onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına inanılır.

Kahve falında gömülü altın görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine işaret eder.

Kahve falında gömülü mezarı kazmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında cenaze gömülürken görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında toprağa gömülü olmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında toprağa gömülü yumurta görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında ölünün gömülürken dirildiğini görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir