AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek ütülediğini görmek

Kahve falında gömlek ütülediğini görmek

Kahve falında gömlek ütülediğini görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, önemli kararlar alınacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gömlek ütülediğini gördüyseniz:

  • Size güvenerek hareket eden kişiler olabilir.

Kahve falında siyah gömlek ütülemek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına inanılır.

Kahve falında başkasının gömleğini ütülemek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gömlek ütülemek işsizin iş bulacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine delalettir.

Kahve falında gömlek ütülediğini görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, doğru kararların alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek gömleği ütülemek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gömlek ütülemek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek gömlek ütülemek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek ütülemek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir