AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek ütülemek

Kahve falında gömlek ütülemek

Kahve falında gömlek ütülemek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, başarılarını ispat edeceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine rivayet eder.

Kahve falında gömlek ütülemek gördüyseniz:

  • Ani teklifler veya öneriler karşısında farklı farklı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında erkek gömleği ütülemek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının gömleğini ütülemek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine işarettir.

Kahve falında beyaz gömlek ütülemek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, her şeyin gönlünce olacağına inanılır.

Kahve falında mavi gömlek ütülemek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek gömlek ütülemek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, hem verimi yükselteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının gömlek ütülediğini görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, ne yöne gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek ütülemek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında gömlek ütülediğini görmek ağzının tadının bozulacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir