AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gömlek ütülemek

Kahve falında siyah gömlek ütülemek

Kahve falında siyah gömlek ütülemek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine yorulur.

Kahve falında siyah gömlek ütülemek gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizin veya meslektaşlarınızla bağlantılarınızın özel yaşamınızdaki problemlerden etkilenmesine izin vermemeniz gerekiyor.

Kahve falında siyah gömlek ütülemek ayrıcalık elde edeceğine, dertlerine derman arayacağına işarettir.

Kahve falında erkek gömleği ütülemek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi gömlek ütülemek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gömlek ütülediğini görmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gömlek ütülemek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının gömlek ütülediğini görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında erkek gömlek ütülemek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, doğru adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının gömleğini ütülemek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, borçlarının kapanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir