AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının gömleğini ütülemek

Kahve falında başkasının gömleğini ütülemek

Kahve falında başkasının gömleğini ütülemek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına yorulur.

Kahve falında başkasının gömleğini ütülemek gördüyseniz:

  • Ne yönde ilerleyeceğinizi bulmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında gömlek ütülediğini görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Kahve falında erkek gömlek ütülemek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gömlek ütülemek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, merdiven atlayacağına alamet eder.

Kahve falında erkek gömleği ütülemek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, maddi imkânlarının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gömlek ütülemek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına inanılır.

Kahve falında başkasının gömlek ütülediğini görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz gömlek ütülemek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında siyah gömlek ütülemek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir