AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek gömlek ütülemek

Kahve falında erkek gömlek ütülemek

Kahve falında erkek gömlek ütülemek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, parasının her geçen gün artacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında erkek gömlek ütülemek gördüyseniz:

  • Fiziksel, finansal veya duygusal açıdan kaldırılabileceğinden fazla yük yüklenmeniz veya üzerine gidilen konular önemli sorunlar yaratabilir.

Kahve falında erkek gömlek ütülemek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek gömleği ütülemek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına alamet eder.

Kahve falında mavi gömlek ütülemek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek ütülemek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, işlerinin bir anda bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının gömleğini ütülemek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gömlek ütülediğini görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının gömlek ütülediğini görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında gömlek ütülemek hayatının kötüye doğru gideceğine, hızlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir